Highlights+ csomag


Ismerd meg a csomag részleteit és foglalj még ma!

AMIT A CSOMAG TARTALMAZ

FORGATÁS HAJNAL 1-IG

A menyasszonyok többsége nem igazán szereti, ha a fodrász és sminkes megérkezése előtt is készülnek róla felvételek, de minden esküvő és menyasszony más, így a Veletek előre megbeszélt időpontban érkezünk és indulunk haza. A szerződésbe hajnal 1 órát szoktunk írni, mint a “munkaidő vége”, mert a tapasztalatok szerint ezután már nem nagyon van olyan történés, ami a filmek szempontjából lényeges lehet, de természetesen ha egy menyasszonytáncnak éppen fél 2-kor lenne vége, akkor sem fogunk a közepén otthagyni Titeket.

TÖBB SÁVOS HANGRÖGZÍTÉS

Filmjeinkben a látványos vágóképek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az élő hangokra is, mert sokszor erre építjük a filmet/filmeket, ezért nagyon fontos hogy a meghatározó momentumokról kiváló minőségű hanganyagunk is legyen. Minden kameránk alapból hangot is rögzít, de az igazán jó minőségű hangfelvételeket mikroportok felcsiptetésével, vagy egy jól elhelyezett hangrögzítővel, esetleg a helyszínen lévő keverőből vett jellel érjük el. Az utómunka során a több szögből készült kép-, és több hangsávon rögzített hangfelvételeket szinkronizáljuk és mindig a legjobb minőségűeket használjuk.

JOGTISZTA ZENE

Filmjeink nem esküvői videóklipek, ennek ellenére a zene nagyban hozzájárul a filmek egyedi hangulatához, így fontos, hogy folyamatosan frissülő változatos filmzenei archívumból tudjunk dolgozni. A másik fontos szempont, hogy a zene jogtiszta legyen, nehogy a megosztott videótokat a közösségi felületekről licenc hiányában töröljék, vagy hangsávját letiltsák. Olyan zenei szolgáltatóval van szerződésünk, ahonnan mindig a hangulathoz leginkább passzoló minőségi zenét tudunk jogtisztán beszerezni, így Ti is bátran megoszthatjátok filmjeiteket bármilyen felületen, hiszen a szolgáltatásunk megvásárlásával egyúttal a zenék licencét is kifizetitek.

2 FŐS STÁB

Mivel elég nagy eszközparkkal dolgozunk (kamerák, objektívek, drón, gimbal, állványok, monopod, mikrofonok), már csak a logisztika miatt is elengedhetetlen, hogy legalább két fős legyen a stáb, de néhány esemény alatt egy időben is foroghat több kamera is, amiknek a felügyelete még akkor is nagy figyelmet kíván, ha éppen fixen állványra telepítettük azokat.

3 KAMERA

A három kamera jelenléte nem azt jelenti, hogy folyamatosan mindhárom kamera forog, de vannak események a Nagy Napon belül, amikor egyidőben használunk akár 3 kamerát is. A filmek utómunkája során sokat jelent, ha pl. egy bevonulás több szögből is meg van örökítve, vagy egyidőben történést és reakciókat is tudunk rögzíteni.

ELŐZETES (1-1,5 PERC)

Az előzetes a kisfilmet harangozza be mozifilm trailer szerűen, és az esküvő után 2 héten belül átadjuk Nektek, hogy mielőbb megoszthasatok pár pillanatot az esküvőtökből a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel.

KISFILM (5-6 PERC)

A kisfilm a nagy nap történetén túl kicsit többet is elmondhat rólatok, így ennek is megbeszéljük előre az egész dramaturgiáját és hangulati elemeit. Az esküvőtökön ennek megfelelően fogunk vágóképeket készíteni, amik többnyire 5-10 másodperces rövid snittek, amikből az utómunka során kerekedik ki egy szép ívű történet. Ez az a fajta film, ami a rokonok, barátok, ismerősök számára is fogyasztható hosszúságú, de minden elemében képes visszaadni a nap hangulatát.

3 HÓNAPOS ÁTADÁSI HATÁRIDŐ

Általában több esküvőn és más jellegű filmes munkákon is dolgozunk egy időben, ezért időre van szükségünk ahhoz, hogy nyugodt körülmények között neki tudjunk állni az esküvőtök utómunkájának. Az utómunka során az egész nap anyagán újra végigmegyünk, szelektálunk, szinkronizálunk, zenét választunk, majd az előre megbeszélt és/vagy az utólag kialakított dramaturgia mentén vágunk, fényelünk és színezünk. Természetesen ha mód van rá, előbb is elkészülhet az utómunka, de biztos ami biztos alapon 3 hónapban határoztuk meg a végső leadási határidőt.

EGY KÖRÖS JAVÍTOTT VÁGAT

Ha bármilyen javítási kérésetek lenne a filmekkel kapcsolatban, akkor természetesen szívesen megcsináljuk, amennyiben nem koncepcionális változtatásról van szó, csak mondjuk egy snitt valamilyen okból kevésbé tetszik. Annyi lenne a kérésünk, hogy ezt próbáljuk meg egy körben lezongorázni, hogy ne kelljen többször oda-vissza anyagot küldeni. Ha pl. 2 snittről van szó, de egy emailben leírjátok pontosan, hogy ezeket hol találjuk, akkor szívesen kicseréljük őket. Ennek díját a csomag ára tartalmazza.

JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEK

A csomag díja tartalmaz minden adót, jutalékot, és az utazás költségeit Magyarország területén belül.

AMIT A CSOMAG NEM TARTALMAZ

NYERSANYAG

Nyersanyagot azért nem adunk át, mert a tökéletes végeredmény érdekében nagyméretű, tömörítetlen fájlokban rögzítünk, aminek nemcsak az átadása bonyolult a nagy adattartalom miatt, de még a lejátszásával is meggyűlhet a baja egy egyszerűbb számítógép konfigurációnak. Ezen felül a snittek utómunka előtt inkább hasonlítanak egy homályos, szürke képre, mint a megszokott élénk filmes képi világra.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

A csomagokat a sok év alatt kialakult és bevállt szolgáltatásokból alakítottuk ki, de természetesen ha bármi egyedi igényetek lenne ezeken felül, akkor ezt jelezzétek előre, és biztosan találunk rá megoldást. Készítettünk már jegyes filmeket, amit a vacsora közben lehet lejátszani és nagyon nagy sikere szokott lenni, de volt olyan pár aki papír alapú meghívó helyett videóban hívta meg vendégeit. Ezen kívül eljegyzést is örökítettünk már meg, de akár same day edit kisfilm verzió is készülhet az esküvőtökön, amit még aznap végig tudtok nézni a násznéppel együtt. Természetesen a filmek hosszát is tudjuk egyénileg változtatni, ha épp azt szeretnétek, minden csak megbeszélés kérdése, ennek megfelelően tudunk egyedi ajánlatot is adni.

LEFOGLALOM A HIGHLIGHTS+ CSOMAGOT